Ugostiteljska i prehrambena struka

Ugostiteljska i prehrambena struka

NU Svetozar Marković organizuje tečajeve stručnog osposobljavanja u trajanju od 1,3,6 meseci. Osposobljavanje za rad i usavršavanje u procesu rada NU organizuje i realizuje po sopstvenim programima. Za sva zanimanja organizovana je teorijska nastava a praktična obuka se obavlja u vreme rada preduzeća u koji se polaznik upućuje.

Naši programi: konobar, recepcioner, servirka, sobarica, portir, bell boy, concierge, kuvar, poslastičar, pekar, pizza majstor, mesar, buregdžija, mlinar, mlekar, proizvođač bezalkoholnih pića, proizvođač alkoholnih pića, konditor, točilac pića, kobasičar, prerađivač duvana i druga…

Nakon završetka praktične obuke polaznik polaže sledeće ispite:

  1. Osnovi struke
  2. Tehnologija zanimanja
  3. Zaštita na radu
  4. Praktična provera i završni ispit
kuvar majstor

Naše reference